petek tamiri Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Havalar soğudukça kombi kullanımı artmaktadır ve tamirat ve rutin kontrol gibi sebepler ile sıkça kombiciler aranmaktadır. Arızalara ek olarak mutlaka bilinmesi gereken konulardan biri kışın doğru kombi kullanımı ve nasıl tasarruf yapılacağıdır.

Your browser isn’t supported any more. Update it to get the very best YouTube working experience and our most up-to-date functions. Learn more

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

Kombiciler, gerekli ekipmanlar ile dimensions hizmet verirler. Doğalgaz yanıcı ve patlayıcı bir gaz olması sebebi ile koruyucu maske ile çalışılması gerekmektedir, bu sayede ortaya çıkabilecek iş kazaları da engellenmiş olacaktır.

İlgi ve alakasından dolayı ustama teşekkür ederim Tadilatımızı kısa vakitte güzel bir şekilde halletti.

Diğer seçenek ise peteklerin çok eski olması durumunda petekler artık yapısal mukavemetini kaybederek delinir.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to have the best YouTube expertise and our most up-to-date features. Find out more

Umarım bu blogum faydalı olmuştur. Sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak diğer arkadaşlarımızında yararlanmasını sağlayabilirsiniz.

Soğuk kış günlerinde şıp şıp şıp damlayan, sızdıran kalorifer tesistatı oldukca can sıkıcı değil mi?

Kombiniz ile yaşadvertisementığınız herhangi bir sorun karşısında kombicinizi arayarak yardım isteyerek yaşamınızı daha güvenli sürdürebilirsiniz. 

Kombi Bakım ve Onarım Beklenmedik arızalarla karşılaşmamak ve enerji tasarrufu sağlamak için yıllık kombi bakımı yaptırmanı öneriyoruz.

You're employing a browser that may not supported by Facebook, so we've istanbul petek tamiri redirected you to a simpler Edition to provide you with the best encounter.

Petek tamiri hakkında detaylı bilgi almak, fiyatlar hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız dimensions bir telefon uzakta olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Ustamız tam zamanında geldi. İşini hızlıca yaptı ve yaparken neyin ne olduğunu anlatarak beni de bilgilendirdi. Ellerinize sağlık… B

Report this wiki page